Известие

Collapse
No announcement yet.

Скорости?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скорости?

значи питането ми е скоростна кутия от 1.6 боксер ставали на 1.7 16v боксер.
    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Comment

Васко,майче става ама несам 100% сигурен
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

е и аз тва се чуда че другата бегачка у блока (моя) е пред раждане на скорости ама квото стане
        ех.. Малкото КуВе
        sigpic

Comment

Стават!!!!!!!
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

Лисане не че искам да споря с майстор като теб, но аз когато сменях моята се оказа че не става поради различни предавателни числа на двете кутии и се наложи и аз да си намеря за 1.6
            Но както казах това е моя опит (или калпъв майстор ми се е паднал)
            но при мен беше дали от 1.7 става на 1.6 а не обратното така че... незнам!
            145, 1.6 I.E. Boxer
            Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
            Subaru Legacy 2.5

Comment

ми тя сега е от 33 скорости ма и те са пред раждане и затожа да се запасим мерси за отговорите на всички весела нова година
              ех.. Малкото КуВе
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
                Лисане не че искам да споря с майстор като теб, но аз когато сменях моята се оказа че не става поради различни предавателни числа на двете кутии и се наложи и аз да си намеря за 1.6
                Но както казах това е моя опит (или калпъв майстор ми се е паднал)
                но при мен беше дали от 1.7 става на 1.6 а не обратното така че... незнам!
                Тука http://www.spangerum.com:7080/navi?C...D=1&GUI_LANG=3 може да видиш че стават. И аз имах същите притеснения като купувах моята. Незнам твоя майстор какви предавателни числа го гонят, няма да я сменяш с кутия от комби ебаси.
                145 1.7 16V Boxer

Comment

ще я купим от 1.6 и като роди наща старата ще видим кво ще се получи защото с кутията от 33 скоростите са много къси и за градско е много голям змеи
                  ех.. Малкото КуВе
                  sigpic

Comment

Незнам и на мене 5-та ми се вижда супер къса на извънградско или просто не съм свикнал да карам кола в 5 000 оборота за да постигна някаква по прилична скорост по магистралата.
                    145 1.7 16V Boxer

Comment

Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
                      Незнам и на мене 5-та ми се вижда супер къса на извънградско или просто не съм свикнал да карам кола в 5 000 оборота за да постигна някаква по прилична скорост по магистралата.
                      наща алфа 1.7 16в боксер на 5ск. при 7300об. е точно на 205 и повече неможе а има мощ за поне 230++
                      ех.. Малкото КуВе
                      sigpic

Comment

Working...
                      X